Bill Gates s-a despărțit de Microsoft

Concurs Lacrimile lui Bill

397

Articole de la același autor

Bill Gates și-a luat rămas bun cu lacrimi în ochi vineri de la Microsoft Corp, compania de software pe care a construit-o și a transformat-o în cea mai mare companie de IT din lume, având mereu la bază ambiția de a instala un calculator pe fiecare birou și în fiecare locuință, transmite Reuters, citată de NewsIn.
Gates se retrage din funcția de director general al Microsoft, companie pe care a fondat-o împreună cu prietenul său din copilărie Paul Allen, în 1975, pentru a se concentra pe organizația sa filantropică, Bill & Melinda Gates Foundation, cea mai mare din lume, finanțată parțial din averea sa.
În cursul unei ceremonii organizate în campusul Microsoft, Gates, care va deveni președintele companiei și va lucra cu jumătate de normă, i s-a alăturat directorului general Steve Ballmer pe scenă, unde a susținut un scurt discurs și a răspuns întrebărilor angajaților. "Nu va exista nicio zi în viața mea în care să nu mă gândesc la Microsoft și la lucrurile minunate pe care le face", a declarat Gates, care și-a șters lacrimile în timp ce un grup de salariați s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat.
La un moment dat cel mai bogat om din lume, averea personală a lui Gates a fost estimată la aproximativ 58 de miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes. El se află în prezent pe al treilea loc, depășit de investitorul și prietenul său Warren Buffet și de magnatul american al telecomunicațiilor Carlos Slim.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9371 secunde