Lamborghini recheamă pentru verificări 428 de mașini Murcielago

288
Lamborghini va rechema pentru verificări 428 de mașini Murcielago în SUA pentru posibile probleme la sudurile care țin suportul pompei de benzină în rezervor, scrie Foxnews. În cazuri extreme se poate scurge combustibil, iar în prezența unei surse de foc exterioare s-ar putea produce un incendiu. Acesta e unul dintre cele mai exotice recall-uri, mai ales că e vorba de mașini care costă peste 300.000 de euro.
NHTSA, forul american care se ocupă de probleme de siguranță a traficului, a anunțat că cele 428 de mașini Murcielago vor fi verificate din cauză că în cazul unor mișcări bruște punctele de sudură care țin suportul pompei de combustibil în rezervor ar putea ceda. O astfel de situație ar putea duce la scurgeri de combustibil, iar dacă e prezentă o sursă exterioară de foc s-ar putea produce un incendiu.
Compania spune că rechemările ar putea începe în iunie. Nu s-a produs niciun accident, iar la mașinile unde sunt descoperite defecțiuni rezervorul va fi înlocuit. Mașinile implicate în recall au motor de 6,5 litri, 640 CP și pot atinge o viteză de 340 km/h.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5462 secunde