Rețete pentru pici

Lasagna de pui

265
Ingrediente: un pachet foi de lasagna, 400 g piept pui, o ceapă, doi căței usturoi, 200 g ciuperci proaspete, 100 ml vin roșu sec, 250 g sos roșii, 1 lingură miere.
Pentru bechamel: 100 g unt, 75 g faină, un ou, 750 ml lapte, 100 g cașcaval, sare.
Mod de preparare: Carnea de pui se toacă și se călește în puțin ulei de măsline împreună cu ceapa și usturoiul mărunțite. Se adaugă ciupercile feliate și se mai lasă cinci minute. Se toarnă vinul roșu, 200 ml apă, mierea și sosul de roșii și se lasă să fiarbă până scade puțin. Pentru bechamel se rumenește făina în unt topit și se desface cu laptele amestecat cu ou. Se ține pe foc până se îngroașă, apoi se adaugă cașcavalul ras și se potrivește de sare. Într-o tavă unsă se pune un strat de foi, un strat de carne și un strat de bechamel, iar un strat de foi, iar bechamel și tot așa până la epuizarea ingredientelor. Se dă la cuptor 50 de minute la foc mediu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010
Stire din Diverse : Declarații ale șoferilor, după accidente
Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010
Stire din Diverse : Dan Negru, supărat pe paparazzi
Pagina a fost generata in 2.1339 secunde