Pe plajele din Mangalia, Jupiter și Saturn

Lecții de aerobic și demonstrații de lupte pe nisip

782
Lecții de aerobic și demonstrații de lupte pe nisip - 79c46b9bd825eb53bc3a1de43655fec9.jpg
În sudul litoralului, nu numai sfârșitul fiecărei săptămâni este rezervat activităților distractive destinate turiștilor.
În fiecare dimineață, pe plajele din Mangalia, Saturn și Jupiter, se poate practica aerobic cu antrenori specialiști, timp de o jumătate de oră, iar pe plaja "Laguna" din Mangalia, între orele 10.00-12.00, tinerii din cadrul Clubului Sportiv Metrorex București fac un adevărat spectacol pe nisip, dovedindu-și măiestria la fotbal și lupte libere în meciuri demonstrative, spre deliciul turiștilor.
În zona plajei din Jupiter, se pot lua lecții de scuba diving, în timp ce plaja din Venus își așteaptă turiștii temerari, care să practice diverse sporturi nautice: jet-surf, wind-surf, waterski și para-sailing. Cea mai lată fâșie de nisip din sudul litoralului, cordonul Saturn - Venus, este foarte căutată de practicanții de kiting.
"Criza economică a determinat o creștere a celor care practică turismul de week-end. De aceea, Primăria Municipiului Mangalia pregătește numeroase evenimente la fiecare sfârșit de săptămână. În colaborare cu operatorii de plaje, cu agenții economici și alți factori implicați în promovarea turismului, în sudul litoralului se vor organiza concursuri pe plajă, competiții sportive și spectacole de divertisment, cu participarea artiștilor renumiți, dar și a noilor talente", a declarat Magda Colesniuc, din cadrul departamentului mass-media al Primăriei Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 August 2009
Stire din Diverse : Super party-uri la malul mării
Miercuri, 05 August 2009
Stire din Diverse : blitz
Miercuri, 05 August 2009
Stire din Diverse : Rambo de litoral
Pagina a fost generata in 1.6541 secunde