"Magic Summer" în București

234
Ateneul Român găzduiește, în perioada 18-29 august 2012 Festivalul Magic Summer 2012.

În fiecare zi de miercuri, amatorii de muzică clasică pot asculta capodopere aparținând lui Robert Schumann, Joseph Haydn, dar și Ludwig van Beethoven.

Fiecare concert din totalul celor șapte este pus în valoare de artiști renumiți. Între aceștia îi amintim pe Valentin Gheorghiu, Andrei Licaret și Cvartetul Arcadia, Mihaela Ursuleasa, Liviu Prunaru, Cristian Andris.

Pe data de 15 august vor concerta Mihaela Martin , împreună cu Steluța Radu și Frans Helmerson. Ultimele două concerte din seria celor șapte îi vor avea ca invitați pe Horia Andreescu și Romanian Sinfonietta Orchestra (pe 22 august) și Simina Croitoru, Gabriel Croitoru și Clementina Ciucu (pe 29 august).

Mihaela Martin este o violonistă de mare calibru, cunoscută internațional, avându-l ca profesor pe cel ce a fost la rândul său elev al lui George Enescu, si anume Ștefan Gheorghiu.

Prețul unui bilet este de 45 de lei. Doritorii pot achiziționa biletele de la Casa de bilete a Ateneului Român, deschisă în fiecare zi, între orele 13:00 și 19:00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Diverse : Omletă cu ciupercuțe și roșii
Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Diverse : Dacia Duster… limuzină
Pagina a fost generata in 2.6725 secunde