Mâncăruri delicioase și muzică bună la Complexul Cleopatra din Mamaia

895
Mâncăruri delicioase și muzică bună la Complexul Cleopatra din Mamaia - 0417e9099f0268338ae9b8a49d21ba31.jpg
Amplasat chiar la intrarea în stațiunea Mamaia, Complexul Cleopatra oferă turiștilor toate condițiile unui sejur de neuitat. Mâncărurile sunt delicioase și la prețuri fără concurență, sala de jocuri nu o poți ocoli, iar seara, discoteca Melc
vă așteaptă cu ultimele hit-uri internaționale.

Dacă vrei să mănânci ieftin și bine, dar să simți și adierea brizei, la o terasă cu vedere la mare, trebuie doar să ajungi la Complexul Cleopatra din Mamaia. Marea majoritate a turiștilor cazați sau care vin în excursie în stațiune fac escală aici, atrași de preparatele culinare savuroase.
"Pregătim mâncăruri din bucătăria tradițională românească, dar și cu specific musulman. De asemenea, propunem o gamă variată de pește și produse din pește. Prețurile sunt pentru toate buzunarele", a declarat, pentru "Cuget Liber", patronul localului, Vasile Chirondojan.
Turiștii pot opta pentru linia de autoservire, dar și pentru un prânz servit în liniște, la braserie, sector separat, cu o capacitate de 100 de locuri. "De obicei, aici organizăm mese festive pentru constănțeni, dar, în sezon, punem braseria și la dispoziția turiștilor", ne spune Chirondojan.
În interiorul complexului, se află sala de jocuri electronice și distractive pentru copii, care, vara, funcționează în program non-stop. Tinerii mai pot juca poker, biliard, tenis de masă, în pauză savurând o bere rece sau o băutură răcoritoare la bar. Caruselul pentru copii până în șapte ani completează tabloul distracției.
Pentru cei aflați "în viteză" pe aleea principală, la Cleopatra, s-a deschis patiseria și gogoșeria, iar produsele de cofetărie se vând foarte bine.
Seara, este timpul să mergeți la dans, la discoteca Melc. Programul începe la ora 22.00 și se termină abia dimineața, la ora 05.00. Ultimele noutăți în materie de muzică sunt mixate de DJ renumiți, iar jocul de lasere întregește spectacolul.
De asemenea, începând cu 28 iulie, pe terasa din dreptul discotecii, va cânta formația Lakis - muzică românească, grecească, dar și șlagăre din repertoriul internațional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Iulie 2009
Stire din Diverse : blitz
Sâmbătă, 04 Iulie 2009
Stire din Diverse : Fiecare vârstă își are glumele ei
Pagina a fost generata in 3.0946 secunde