Marile griji ale bărbatului când vine vorba despre sex

439
1
Marile griji ale bărbatului când vine vorba despre sex - sexgriji-1361191559.jpg
Bărbații sunt foarte mândri când vine vorba despre sex. Sunt întotdeauna zmei. Lucrurile sunt puțin diferite atunci când fac amor. Unii dintre ei își fac atât de multe griji încât nu mai savurează experiența. Iată câteva motive care îi preocupă prea mult pe bărbați și ce trebuie făcut pentru a rezolva aceste probleme:


Mâinile le distrag atenția bărbaților în timpul amorului

Mulți bărbați n-au nici o idee despre cum ar trebui să-și folosească mâinile în timp ce fac dragoste și din această cauză le este teamă să nu fie percepuți ca neîndemânatici. Iar aceste griji chiar îi transformă în persoane neîndemânatice.

Burta este un motiv important de stres

Rotunjimea zonei abdominale reprezintă un motiv de îngrijorare pentru bărbați chiar și atunci când aceasta nu este chiar atât de pronunțată. Și principala grijă este greutatea excesivă: le este teamă să nu-și strivească partenera atunci când fac sex. Din când în când poți schimba poziția, femeia deasupra, și astfel grijile legate de greutatea excesivă nu-și mai au rostul.

Orgasmele le dau mari bătăi de cap bărbaților

Bărbații sunt programați să se gândească la orgasm atunci când fac dragoste. Pentru ei conceptul "bucură-te de actul sexual în sine" este greu de înțeles de vreme ce, din punctul lor de vedere, sexul are un scop, iar acesta este orgasmul.

Bărbații sunt foarte îngrijorați dacă partenera nu are orgasm. Însă pentru majoritatea femeilor nu acesta este scopul partidei de amor.

Organul genital

Multor bărbați le este teamă atunci când este vorba de organul lor genital: fie că nu este suficient de mare, fie că îl folosesc într-un mod incorect. Bărbaților le este frică despre ce ar putea gândi alții despre ei și cum le este astfel afectat statusul. Tocmai de aceea au nevo-ie de încurajări din partea soției.

(sursa: www.sfatulparintilor.ro)


Comentează știrea

Femeile
19 februarie 2013
Poate odata or sa inteleaga

Femeile fac sex cu inima si cu sufletul, lucru pe care barbatii nu-l inteleg si nu pricep.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Diverse : Ce este o relație poliamoroasă?
Luni, 18 Februarie 2013
Stire din Diverse : Ce boli pot fi trate cu mult… sex
Sâmbătă, 16 Februarie 2013
Stire din Diverse : Te-ai despărțit de iubit? Mergi mai departe
Pagina a fost generata in 1.7642 secunde