Mass Effect 2 dă cu heterosexualitatea-n baltă

257
Mass Effect 2 dă cu heterosexualitatea-n baltă - 8c7e9506d14bf85a077ddb13f0b1efc6.jpg
Lumea e pe invers. BioWare, realizatorii jocului Mass Effect 2, au fost criticați pentru faptul că nu au implementat relații homosexuale între caractere. Nimeni nu s-a plâns de combat-ul penibil și de lipsa unor elemente majore din orice Role Playing Game care se respectă. Nu, dom’le, oamenii s-au întristat când au văzut că ale lor caractere masculine nu pot fi ****** ** *** de către un krogan (fapt divers – Word-ul a recunoscut cuvântul krogan, care se pare că înseamnă "rasă extraterestră fictivă, în care membrii homosexuali nu sunt ostracizați"). Vă dați seama ce dramă a fost când homosexualul sau lesbiana au fost nevoiți să își pună caracterele să se pupe cu un personaj de alt sex?!
Producătorul executiv al jocului, Casey Hudson, a declarat că Mass Effect 2 este un titlu PG-13, motiv pentru care scenele de sex și ieșirile din dulap au fost eliminate. Asta ar explica și de ce dificultatea jocului face concurență clasicului X și O.
Șeful BioWare, Ray Muzyka, a precizat că un "Shepard (n.r. – protagonistul jocului) homosexual nu s-ar fi potrivit prea bine cu ideea lor de «caracter»".
Și pe bună dreptate. Sărmanii copii ar fi putut crede că trebuie să fii gay ca să ți se dea pe mâna o navă de luptă cu care să salvezi omenirea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 08 Aprilie 2010
Stire din Diverse : Laptopul bagă iPad-ul în corzi
Marţi, 06 Aprilie 2010
Stire din Diverse : Sâmbăta marelui iPad
Pagina a fost generata in 2.039 secunde