Medicul suspectat de dispariția unei fete de 16 ani întreținea relații sexuale cu ea în spital

88
Medicul suspectat de dispariția unei fete de 16 ani întreținea relații sexuale cu ea în spital - medic-1373900781.jpg

Articole recomandate

Medicul chirurg de la Spitalul de Urgență Bârlad, principalul suspect în cazul dispariției, în luna martie, a unei adolescente de 16 ani, întreținea relații intime cu aceasta în cabinetul său medical, susțin anchetatorii, fata fiind supusă și unei intervenții de întrerupere de sarcină.




Potrivit anchetatorilor, adolescenta de 16 ani a întreținut de mai multe ori relații intime cu medicul Octavian Marcu în cabinetul acestuia din incinta Spitalului de Urgență Bârlad.


În urma anchetei, polițiștii și procurorul de caz au mai stabilit că adolescenta a fost supusă, tot la spitalul din Bârlad, unei intervenții de întrerupere de sarcină, fără acordul părinților, Octavian Marcu apelând la serviciile unui coleg, medic ginecolog.


Mai multe percheziții au avut loc, sâmbătă, la locuințele medicului chirurg Octavian Marcu de la Spitalul de Urgență din Bârlad, procurorii deschizând dosar penal pentru omor în acest caz.


Cercetările în acest caz au fost începute de polițiști în luna martie, în urma unei plângeri depuse de părinții adolescentei care au sesizat că fiica lor nu s-a mai întors acasă de la școală, în condițiile în care făcea zilnic naveta la liceul din Bârlad, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Iunie 2013
Stire din Sănătate : Medicii își anunță demisiile
Pagina a fost generata in 2.3528 secunde