Meniul zilei
593
Aperitiv: Om de zăpadă din brânză
Ingrediente: 200 g cremă de brânză, 100 g brânză mozzarella, jumătate cățel de usturoi tocat mărunt, sare și piper.
Ingrediente pentru ornat: brânză mozzarella, o felie de pâine integrală pentru pălărie, 2 boabe de piper negru pentru ochi, o bucățică de morcov pentru nas, jumătate ardei roșu pentru nasturi sau măsline negre, frunză de țelină pentru fular sau o fâșie de morcov.
Mod de preparare: Mixează crema de brânză împreună cu brânza mozzarella, jumătatea de cățel de usturoi tocată, sarea și piperul. Congelează pasta rezultată până devine modelabilă (aproximativ 10-15 minute). După ce s-a răcit formează trei biluțe și trece-le prin brânza mozzarela. Pune-le la frigider pentru încă o oră. Înainte de a le servi fixează-le cu o scobitoare și adaugă nasturii (din bucățele de ardei roșu), fularul (din frunza de țelină), nasul (din bucățica de morcov), ochii (din boabele de piper negru) și pălăria (din felia de pâine integrală).
Se servește cu biscuiți sau covrigei, garantând deliciul și celor mai năzuroși pici
Ingrediente: 200 g cremă de brânză, 100 g brânză mozzarella, jumătate cățel de usturoi tocat mărunt, sare și piper.
Ingrediente pentru ornat: brânză mozzarella, o felie de pâine integrală pentru pălărie, 2 boabe de piper negru pentru ochi, o bucățică de morcov pentru nas, jumătate ardei roșu pentru nasturi sau măsline negre, frunză de țelină pentru fular sau o fâșie de morcov.
Mod de preparare: Mixează crema de brânză împreună cu brânza mozzarella, jumătatea de cățel de usturoi tocată, sarea și piperul. Congelează pasta rezultată până devine modelabilă (aproximativ 10-15 minute). După ce s-a răcit formează trei biluțe și trece-le prin brânza mozzarela. Pune-le la frigider pentru încă o oră. Înainte de a le servi fixează-le cu o scobitoare și adaugă nasturii (din bucățele de ardei roșu), fularul (din frunza de țelină), nasul (din bucățica de morcov), ochii (din boabele de piper negru) și pălăria (din felia de pâine integrală).
Se servește cu biscuiți sau covrigei, garantând deliciul și celor mai năzuroși pici
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Joi, 26 Ianuarie 2012
Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012