Mercedes a deschis un nou depozit la Oradea

265
Mercedes a deschis un nou depozit la Oradea - e5f878155d6960493d788003691a609a.jpg

Articole de la același autor

Mercedes-Benz România a inaugurat miercuri un nou depozit de piese de schimb la Oradea. Noua facilitate are o suprafață de aproape 4.000 de metri pătrați și este realizată în urma unei investiții de 3 milioane de euro. Piesele din interiorul depozitului au o valoare de 5 milioane de euro.
Circa 13.500 de piese distincte din diferite categorii sunt deja prezente în noul depozit din Oradea, iar volumul maxim de stocare este de 23.000 de piese, volum pe care cei de la Mercedes-Benz vor să îl obțină în următoarele șase luni. Aranjarea pieselor pe rafturi este făcută cu ajutorul unui software special, care le sortează în funcție de greutate, volum, cantitate și mișcarea stocurilor.
Gratie noului depozit, 82% din comenzile făcute de centrele autorizate din țară vor fi onorate a doua zi. Livrarea pieselor de schimb de la depozitul central din Oradea către centrele autorizate Mercedes-Benz din țară se efectuează zilnic.
În decursul anului viitor, cei de la Mercedes-Benz speră să mărească procentul comenzilor care pot fi onorate a doua zi la aproximativ 90%.
Depozitul de piese Mercedes-Benz din Oradea are 17 angajați, dintre care trei lucrează în spațiul destinat birourilor.
Potrivit companiei, vânzările de piese de schimb vor reprezenta circa 35 - 40% din totalul veniturilor Mercedes-Benz România, în perioada următoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4132 secunde