Mihaela Borcea nu poate scăpa de intoxicația cu metale grele! Află cât a cheltuit pentru tratament!

217
Mihaela Borcea nu poate scăpa de intoxicația cu metale grele! Află cât a cheltuit pentru tratament! - 0283510mihaelaborcea394d312b4043-1351422651.jpg

Mihaela Borcea, în vârstă de 42 de ani, dar sănătatea îi joacă feste din 2010, când medicii au depistat că în organismul său există metale grele cu mult peste media admisă, informează realitatea.net.
 
Femeia a cheltuit peste 20.000 de euro pentru a se însănătoși, dar nu a scăpat de mercurul și aluminiul prezente în organismul său.

Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea, a urmat o serie de tratamente care promiteau vindecări spectaculoase și ar fi cheltuit în jur de 20.000 de euro, însă tot nu s-a însănătoșit.


Mai tragic este că, potrivit medicilor, din cauza metalelor grele din sânge poate face Parkinson sau Alzheimer, grave boli degenerative ale sistemului nervos.

"Mi-am refăcut analizele și tot nu sunt bine. Mi s-a depistat de data aceasta un alt metal greu, aluminiu. Din fericire, cantitatea de mercur nu mai este atât de mare. O să fac iar tratament și sper să mă vindec definitiv. Am foarte mare grijă la alimentele pe care le mănânc acum și consum o combinație secretă de 10 plante curative. Sunt, practic, siropuri energizante și detoxifiante", a explicat Mihaela Borcea, citată de aceeași sursă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Actual : Doi adolescenți au ajuns în comă la spital
Pagina a fost generata in 1.8898 secunde