Ministerul Turismului lansează programul de refacere în stațiunile balneare

191
Ministerul Turismului lansează programul de refacere în stațiunile balneare - 87c7b478058d2d71826c188171f7778a.jpg
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a anunțat, joi, într-o conferință de presă, că instituția pe care o reprezintă va lansa, în perioada 15 septembrie - 15 decembrie 2009, două pachete destinate turismului balnear: "O săptămână de refacere în stațiuni balneare" și "Decada balneară".
Programul "O săptămână de refacere în stațiunile balneare" se adresează tuturor categoriilor sociale. Pachetul de servicii cuprinde șase nopți de cazare cu mic dejun, două proceduri pe zi și o consultație la sosire, pe baza recomandării medicale. Potrivit agenției Agerpres, tariful pentru o persoană, în camera dublă, incluzând TVA și comisionul de zece la sută pentru agenția de turism vânzătoare, este de 270 de lei la un hotel de două stele și de 330 lei la o unitate hotelieră de trei stele.
Programul "Decada balneară" cuprinde un sejur de zece zile (nouă nopți de cazare) cu pensiune completă, două proceduri pe zi și o consultație medicală la începutul sejurului, pe baza recomandării medicale. Tariful pentru un loc în camera dublă, la un hotel de două stele, este de 650 de lei de persoană, iar la un hotel de trei stele - 750 de lei de persoană. Tarifele conțin TVA. Comisionul pentru agențiile de turism este de 50 lei pentru fiecare pachet.
Pachetele de servicii se pot procura de la orice agenție de turism din țară.
În program sunt incluse stațiunile Amara, Băile Olănești, Băile Tușnad, Băile Herculane, Buziaș, Călimănești-Căciulata, Govora, Lacu Sărat, Moneasa, Pucioasa, Saturn, Sângiorz-Băi, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Turda, Vatra Dornei.
Elena Udrea a declarat că Ministerul Turismului va promova stațiunile balneare în extrasezon și ofertele la prețuri mici ale acestora, precum și alte destinații ieftine.
"Vom încerca să promovăm stațiunile balneare în extrasezon. Acestea vin cu oferte reduse, iar mulți oameni pot profita de acest lucru. De asemenea, prin campania "Turist în România", vom promova în special produsele, adică destinațiile turistice ieftine", a adăugat Udrea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 August 2009
Stire din Diverse : "Nebunie" pe cer, la 450 km / h
Sâmbătă, 22 August 2009
Stire din Diverse : Olimp, stațiunea cu aer occidental
Sâmbătă, 22 August 2009
Stire din Diverse : blitz
Pagina a fost generata in 2.2765 secunde