Mirabela Dauer își petrece vara la Eforie Nord

589
Mirabela Dauer își petrece toată vara pe litoralul românesc, în stațiunea Eforie Nord. Iubește foarte mult marea. Tocmai de aceea, cel puțin două luni din an se mută pe litoral.
Nu îi place să stea în stațiunile de fițe, pentru că spune că se consideră un om normal. Am întâlnit-o pe aleea de promenadă din Eforie Nord, îmbrăcată foarte simplu, zâmbitoare și foarte amabilă. "Aici vin mereu, pentru că îmi place cel mai mult. Eforie Nord e cea mai verde stațiune. Nu îmi place Mamaia, eu nu sunt o persoană cu fițe. Mamaia este prea fițoasă pentru mine. Îmi place foarte tare aici. Eu sunt un om normal, nu îmi place să ies prea mult în evidență", ne-a povestit, zâmbind, Mirabela.
Aseară, a avut primul spectacol din acest sezon, la Teatrul de Vară din Eforie Nord. Ieri dimineață, vedeta s-a aflat în stațiunea Costinești, unde a participat, alături de trupa Autentic, la emisiunea "Tonomatul de Vacanță", realizată de plaja din stațiune de Alina Sorescu și transmisă în direct pe TVR2. Înainte de emisiune, vedeta s-a întreținut cu cei doi tineri din trupa Autentic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8767 secunde