Monitorul care odihnește ochii a ajuns și în România

401
Philips a anunțat lansarea în România a monitorului Philips LightFrame, potrivit Hit.ro. Monitorul de 22 inci dispune de tehnologia LightFrame, eficientă în privința reducerii oboselii ochilor.
Cum cercetările științifice au dovedit că lumina albastră percepută de al treilea receptor ocular are un efect relaxant și revigorant, această descoperire a fost integrată în LightFrame, care emite o lumină albastră caldă. Aceasta relaxează utilizatorul, ridică nivelul de concentrare  și reduce fenomenul de oboseală a ochilor.
Monitorul LightFrame încorpo-rează de asemenea o varietate de tehnologii menite să garanteze o redare optimă a imaginii: tehnologia SmartContrast 12000:1, ce oferă o imagine vibrantă printr-un negru profund; tehnologia SmartImage, care îmbunătățește contrastul, saturația culorilor și claritatea fotografiilor și a filmelor; TrueVision - tehnologie de testare pentru ajustarea monitorului.
Philips LightFrame dispune de o garanție valabilă trei ani și a fost premiat cu Energy Star pentru utilizarea eficientă a energiei. Monitorul LightFrame este disponibil în principalele magazine de electronice, la un preț recomandat de 999 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9697 secunde