Noi detalii apar în cazul HUIDU. Situația s-ar putea schimba

310
Noi detalii apar în cazul HUIDU. Situația s-ar putea schimba - huiduoc55f20265c5-1359706753.jpg
Familiile victimelor accidentului provocat de Șerban Huidu au declarat în instanță că pedeapsa de închisoare cu suspendare este echivalentă cu achitarea, în timp ce avocații lui Huidu au susținut că nu se poate aplica o pedeapsă cu executare, neputând fi determinată cauza accidentului.


Avocații familiilor victimelor accidentului provocat de Huidu, care au solicitaț joi, judecătorilor Curții de Apel casarea sentinței Judecătoriei Brașov, care l-a condamnat pe Huidu la doi ani și șase luni cu suspendare și rejudecarea cauzei, au susținut că pedeapsa de închisoare cu suspendare este echivalentă cu achitarea.


În replică, unul dintre avocații lui Șerban Huidu a precizat că viteza stabilită la 87 km/h cu care rula fostul realizator TV nu l-ar fi putut determina să ajungă pe contrasens, ci ar fi trebuit să aibă peste 102 km/h pentru aceasta.


Avocații au mai subliniat că, înainte de accident, computerul de bord al mașinii lui Huidu a înregistrat faptul că sistemul ABS, destinat să prevină blocarea roților la frânare, a fost activat automat de trei sau patru ori, din cauza carosabilului alunecos, și că acesta ar fi fost motivul pentru care i-a derapat mașina, scrie gândul.info.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Decembrie 2012
Stire din Monden : Un nou recurs în cazul HUIDU
Pagina a fost generata in 0.4296 secunde