Noul tratament anti-rid: ieșirile cu prietenii

51
Noul tratament anti-rid: ieșirile cu prietenii - noultratament-1375797902.jpg
Ai o relație care te face fericită? Ei, bine, aceasta nu este de ajuns pentru a te face să arăți de milioane mai mult timp. Relațiile pe care ar trebui să mizezi pentru a amâna apariția ridurilor și altor semne ale bătrâneții sunt cele care-i implică pe prietenii tăi.

Deci, noul medicament anti-rid și anti-aging este… o ieșire cu fetele în oraș de cel puțin două ori pe săptămână. Un nou studiu al Birgham Young University (BYU) din Utah a demonstrat că a menține relații strânse cu prietenii tăi este la fel de important pentru sănătatea generală pe cât este alimentația sănătoasă, sportul sau lăsatul de fumat.

Cheia tinereții fără bătrânețe nu constă în numărul prietenilor, ci în diversitatea acestora.

"Relațiile de prietenie sunt diferite și, până la urmă, fiecare dintre amicii noștri împlinește o anumită nevoie a noastră", susține Jullianne Holt-Lundstad, profesor asociat Birgham Young University. Astfel, dacă prietena ta Ana are grijă să ajungi la sală săptămânal și să nu exagerezi cu mâncatul, Diana te scoate în oraș, iar Cristina te ascultă mereu și-ți dă cele mai bune sfaturi, ești pe drumul cel bun.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 August 2013
Stire din Diverse : Gheorghe Zamfir, în concert live
Miercuri, 07 August 2013
Stire din Diverse : Despre șefii răi…
Pagina a fost generata in 2.5341 secunde