Nu ignora semnele impotenției!

290
Nu ignora semnele impotenției! - impotenta-1371039192.jpg

Articole recomandate

Puțini bărbați trec prin viață fără a avea eșecuri ocazionale în dormitor, fără ca acest lucru să fie neapărat un motiv de îngrijorare. Totuși, există anumite semne care anunță probleme mai serioase, pe care este bine să le recunoști din timp.

Impotența este o problemă frecventă în rândul bărbaților și poate fi cauza a numeroase frustrări și probleme de cuplu. Totuși, mulți dintre reprezentații sexului masculin nu vor să admită că ar putea exista o problemă. Însă atunci când viața sexuală începe să aibă de suferit, aceștia trebuie să ia măsuri cât mai curând. Acesta deoarece cu cât disfuncțiile erectile sunt diagnosticate mai curând, cu atât tratamentul dă rezultate mai bune.

Poate fi totală sau parțială

Principala caracteristică a impotenței este inabilitatea de a susține erecția suficient timp pentru a avea un act sexual satisfăcător, imposibilitatea de a ejacula fiind un alt simptom frecvent. Cele două semne pot apărea și împreună, intensitatea fiecăruia dintre ele fiind variabilă.

Stres sau o boală asociată?

Stresul este un factor major care contribuie la scăderea performanțelor sexuale indiferent de vârstă și de sex. Totuși, impotența poate fi cauzată și de o serie de boli cronice, precum afecțiunile cardiovasculare, diabetul sau problemele prostatei.

Tratamentul se adresează cauzei

Medicul va stabili întotdeauna un tratament individualizat, în funcție de cauza care a dus la apariția impotenței. În cazurile în care este vorba de o afecțiune asociată, aceasta trebuie tratată în primul rând. Uneori, se pot prescrie și medicamente care favorizează circulația sanguină către penis. Totuși, în oricare dintre situații este de ajutor să adopți o alimentație sănătoasă, să faci mai mult sport, să dormi suficient, să renunți la alcool și la tutun, dar și să aplici o serie de tehnici de înlăturare a stresului precum masajul sau muzica relaxantă.(sursa:clicksanatate.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 13 Iunie 2013
Stire din Diverse : Dulceață de nuci verzi
Pagina a fost generata in 2.9322 secunde