Nu vrei iPhone? Încearcă LG Voyager

579

Articole de la același autor

Compania coreeană LG prezintă utilizatorilor telefonul Voyager ca o alternativă la iPhone, anunță hit.ro. Acesta face parte din gama business și este prevăzut cu două display-uri: unul exterior de tip touchscreen și unul interior asociat unei tastaturi. Ambele ecrane au format wide cu diagonala de 2.81 inci, rezoluție de 400x240 pixeli și 262.000 culori. Telefonul este dotat cu o antenă retractabilă pentru recepția semnalului TV, slot de memorie microSD și bluetooth.
Voyager redă fișiere audio, respectiv MP3, WMA și ACC, precum și fisiere video WMV, MP4, 3GP și 3G2. Redarea sunetului se poate realiza prin cele două difuzoare stereo, iar întreg conținutul multimedia poate fi ușor organizat, întrucât playerele conțin funcția de library.
Camera foto are un senzor de 2Mpx și este prevăzută suplimentar și cu vizor optic. Rezoluția de fotografiere este cuprinsă între 320x240 și 1600x1200 pixeli, iar pentru imaginile video între 176x144 și 320x230 pixeli, la 30fps.
Telefonul vine cu browser de internet HTML și client de Email. Convorbirile pot fi înregistrate în limita a cinci minute. De asemenea, telefonul poate fi folosit cu încredere ca reportofon cu un timp de înregistrare de maxim 60 minute. Agenda telefonică permite înregistrarea a 1000 de contacte, fiecare contact cu cinci numere de telefon și două adrese de email. Suplimentar față de un iPhone, LG Voyager include suport 3G și aplicații GPS, însă îi lipsește funcția de WiFi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0506 secunde