O CONSTĂNȚEANCĂ a apelat la serviciile unui gigolo și iată ce a pățit

4854
6
O CONSTĂNȚEANCĂ a apelat la serviciile unui gigolo și iată ce a pățit - depresie-1374304556.jpg
O femeie din Constanța a apelat la serviciile unui gigolo, dar acum regretă amarnic. Aceasta a postat câteva anunțuri pe Internet în care le sfătuiește pe toate femeile să aibă grijă cu cine aleg să întrețină relații sexuale.




Femeia a plătit pentru sex și s-a ales cu o boală venerică. Tânăra a postat un anunț pe internet, pe site-urile de matrimoniale, destinat tuturor femeilor, în care le atenționează să nu apeleze la serviciile sexuale ale unui bărbat "opsedat", de la care s-a ales cu o boală cu transmitere sexuală.


Femeia spune că pe lângă faptul că s-a ales cu o boală venerică, a găsit și fotografii cu ea pe site-uri matrimoniale, scrie realitatea.net.


"Nu vă încurcați cu acest om. M-a îmbolnăvit de sculament și acum m-am trezit că am poze la anunțuri. Aveți mare grijă, femei măritate sau domnișoare, evitați astfel de incidente foarte neplăcute de la un "opsedat". Pare un tip ok, dar nu este", scrie femeia despre gigolo-ul respectiv.


Comentează știrea

noni
20 iulie 2013
:))))

:))))))))))))))))

xxl
20 iulie 2013
DA

te a mancat acum te scarpini .

big.cock
20 iulie 2013
lady.sculament

doamna trebuie sa faca reclamatie la opc!! :)))

Costea Eugen
21 iulie 2013
Ei ce sa-ti povestesc,

in orice actiune exista un pic de risc,inseamna ca nu era tipul un gigolo profesionist,unul de profesie si cu vechime are grija de el si clientela lui...asa ca mai bine ai ave atu grija cum iti alegi un partener de sex si nu mai da sfaturi la altii...ca nu toti gigoloii sunt la fel ca ala pe care lai intalnit,tu!

eu
21 iulie 2013
adevar

asa va trebuie voua sug.... toarelor ce santeti (in fometatelor )

eu
21 iulie 2013
asa iti trebuie

asa iti trebuie, te-a mancat in scorbura, scarpina-te "ano" sau mai bine zis nimphoANO :)))))))))))))))))))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8589 secunde