În luna august

Oferte speciale de sezon, la Hotel Rhodos din Eforie Nord

519
Oferte speciale de sezon, la Hotel Rhodos din Eforie Nord - rhodos-1312120473.jpg
Conducerea Hotelului Rhodos din Eforie Nord a decis ca, în luna august, să ofere discounturi substanțiale la cazare turiștilor care vin în stațiune în mod organizat sau optează pentru sejururi de durată mai lungă.

Clasificat la trei stele, hotelul este amplasat în zona Acapulco - Debarcader, la aproximativ 100 de metri de mare, turiștilor fiindu-le puse la dispoziție camerele spațioase, dotate cu tot confortul: aer condiționat, cabină de duș, TV LCD, cablu satelit, internet gratuit (wireless), telefon, mini-bar, frigider, balcon (pentru camerele de la etajele I și II).

Lucru foarte important, unitatea dispune de o parcare proprie, care acoperă toate locurile de cazare și care este permanent păzită.

Lângă hotel, se află clinica balneoclimaterică recunoscută la nivel internațional pentru diversele tratamente oferite pentru îmbunătățirea sănătății turiștilor și nu numai. Bogățiile naturale, nămolul sapro-pelic și apa de ghiol sunt binecunoscute oriunde în lume pentru excepționala lor valoare curativă.

Rezervări se pot face la tel. 0733.131.989, 0241.741.007 sau pe e-mail: rezervari@hotelrhodos. ro. Galeria de imagini și oferta de cazare, pe site-ul www.hotelrhodos.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3221 secunde