Olimpiada inteligenței artificiale

406
Olimpiada inteligenței artificiale - 72b7d885d0da927fbe2636f5ef2d77bb.jpg
Sâmbătă, 27 februarie a.c., demarează probele practice din cadrul AI-MAS Winter Olympics, eveniment dedicat inteligenței artificiale, organizat de laboratorul de cercetare AI-MAS (Artificial Intelligence and Multi-Agent Systems) și susținut de BitDefender, informează Agora.ro.
AI-MAS Winter Olympics este o competiție în care fiecare echipă participantă elaborează o soluție de rezolvare a unui joc de strategie, utilizând tehnici de in-teligență artificială. Toate soluțiile trimise vor participa în această competiție, iar în urma confruntării finale va fi desemnată o echipă câștigătoare. Olimpiada Inteligenței Artificiale este un eveniment de referință pentru entuziaștii inteligenței artificiale, ce reunește cel mai bine pregătiți studenți de la cele mai presti-gioase universități din București, Brașov, Craiova, Cluj, Iași, Sibiu, Suceava și Timișoara.
Participanții care s-au înscris în concurs se vor întrece în cadrul competiției finale, ce are loc pe 27 februarie. Confruntările între soluțiile inteligente vor fi modelate grafic și vor putea fi vizualizate atât de concurenți cât și de public. Echipa câștigătoare va fi premiată cu 1.000 euro.
În cadrul evenimentului, reprezentanții laboratoarelor BitDefender vor prezenta publicului aplicații inovatoare ce includ tehnologii de inteligență artificială și vor demonstra cum acestea ajută consumatorii casnici în viața de zi cu zi. Prezentarea BitDefender va avea loc sâmbătă, 27 februarie, la ora 10,45, în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 23 Februarie 2010
Stire din Diverse : Turism cu submarinul
Marţi, 23 Februarie 2010
Stire din Diverse : Camera cu vedere la Terra
Sâmbătă, 20 Februarie 2010
Stire din Diverse : Crap la cuptor
Pagina a fost generata in 2.1871 secunde