Rețete pentru pici
Orez brun cu legume
1199
Ingrediente: o cană de orez brun, doi morcovi, o cană de mazăre, o ceapă, sare și piper după gust
Mod de preparare: Orezul se fierbe circa 20 de minute în două căni de apă, până când se absoarbe aproape toată apa. Legumele se pun la fiert (morcovii tăiați cubulețe, ceapă tocată și boabele de mazăre). După ce au fiert, se toarnă peste orez, se mai adaugă puțină zeamă de legume. Se sărează și se servește cu salată și friptură.
Mod de preparare: Orezul se fierbe circa 20 de minute în două căni de apă, până când se absoarbe aproape toată apa. Legumele se pun la fiert (morcovii tăiați cubulețe, ceapă tocată și boabele de mazăre). După ce au fiert, se toarnă peste orez, se mai adaugă puțină zeamă de legume. Se sărează și se servește cu salată și friptură.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Sâmbătă, 04 Decembrie 2010