Rețete pentru pici

Orez brun cu legume

1199
Orez brun cu legume - 959a60d48c01b1b18f85bfba32cedcc9.jpg
Ingrediente: o cană de orez brun, doi morcovi, o cană de mazăre, o ceapă, sare și piper după gust

Mod de preparare: Orezul se fierbe circa 20 de minute în două căni de apă, până când se absoarbe aproape toată apa. Legumele se pun la fiert (morcovii tăiați cubulețe, ceapă tocată și boabele de mazăre). După ce au fiert, se toarnă peste orez, se mai adaugă puțină zeamă de legume. Se sărează și se servește cu salată și friptură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Stire din Diverse : Pe urmele fostului Callatis
Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Stire din Diverse : Paris, cel mai scump oraș din lume
Pagina a fost generata in 1.6409 secunde