Rețete pentru pici
Paste cu carne de curcan
753
Ingrediente: 350 g paste penne, 1 lingură ulei de măsline, doi căței de usturoi zdrobiți, 500 g carne de curcan tocată, 60 ml oțet de mere, 250 ml sos pentru paste, 125 ml smântână, două linguri salvie tocată, două linguri pătrunjel tocat, 30 g parmezan ras.
Mod de preparare: Fierbeți pastele în apă sărată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, se încinge uleiul într-o tigaie mare la foc intens. Puneți usturoiul la călit și amestecăm timp de un minut, după care adăugați carnea de curcan și amestecați cu o lingură de lemn timp de cinci minute. Adăugați oțetul și mai lăsați două-trei minute. Apoi adăugați sosul de paste, smântâna și salvia și lăsați să mai fiarbă 10 minute. Adăugați sare după gust. Amestecați compoziția de cărniță cu pătrunjelul și cu pastele și amestecați. Serviți cu parmezan ras pe deasupra.
Mod de preparare: Fierbeți pastele în apă sărată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, se încinge uleiul într-o tigaie mare la foc intens. Puneți usturoiul la călit și amestecăm timp de un minut, după care adăugați carnea de curcan și amestecați cu o lingură de lemn timp de cinci minute. Adăugați oțetul și mai lăsați două-trei minute. Apoi adăugați sosul de paste, smântâna și salvia și lăsați să mai fiarbă 10 minute. Adăugați sare după gust. Amestecați compoziția de cărniță cu pătrunjelul și cu pastele și amestecați. Serviți cu parmezan ras pe deasupra.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 19 Mai 2012
Sâmbătă, 19 Mai 2012
Sâmbătă, 12 Mai 2012
Sâmbătă, 12 Mai 2012