Rețete pentru pici
Paste cu unt și ierburi proaspete
340
Ingrediente: 8 linguri unt, 1 ceapă mică, 2 linguri rozmarin proaspăt tocat, 1 lingură oregano proaspăt tocat, 1 lingură cimbru proaspăt tocat, 350 g paste fierte și scurse, 2 linguri pătrunjel proaspăt tocat, o jumătate linguriță sare.
Mod de preparare: Ceapa tocată se călește în unt topit până se înmoaie. Se adaugă rozmarinul, oregano și cimbrul. După un minut se adaugă pastele fierte și sarea și se amestecă bine. Se servesc fierbinți, presărate cu pătrunjel proaspăt tocat.
Mod de preparare: Ceapa tocată se călește în unt topit până se înmoaie. Se adaugă rozmarinul, oregano și cimbrul. După un minut se adaugă pastele fierte și sarea și se amestecă bine. Se servesc fierbinți, presărate cu pătrunjel proaspăt tocat.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Vineri, 04 Februarie 2011
Vineri, 04 Februarie 2011
Joi, 03 Februarie 2011