Concurs Paste Pappardelle cu somon și morcov

408
Paste Pappardelle cu somon și morcov - 4be2d139ea4a43e69d6581d22c1b16cb.jpg

Articole de la același autor

Ingrediente: 300 gr. paste în formă de fundițe, 175 gr. somon afumat, tăiat în fâșiuțe foarte subțiri, 2 morcovi mici, feliați foarte subțire, 200 ml smântână, 2 lingurițe muștar dulce, 1 lămâie mică, sare, piper, ulei de măsline
Mod de preparare: Puneți pastele la fiert, în apă cu sare și puțin ulei de măsline. Spălați bine morcovii și puneți-i la fiert. Puneți pe foc un vas, adăugați smântână, muștar și zeamă de lămâie și omogenizați, apoi opriți focul. Puneți pastele fierte și bine scurse într-un castron mare, adăugați morcovii fierți, somonul tocat, sosul de smântână și muștar și amestecați bine. Potriviți de sare și piper și serviți cât sunt fierbinți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Iubirile lui Liz Taylor
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Diverse : E sâmbătă, e timpul să ne distrăm!
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Ne vedem la premieră!
Pagina a fost generata in 1.925 secunde