Concurs Paste Pappardelle cu somon și morcov
408
![Paste Pappardelle cu somon și morcov - 4be2d139ea4a43e69d6581d22c1b16cb.jpg](https://cugetliber.ro/imagini/original/4be2d139ea4a43e69d6581d22c1b16cb.jpg)
Articole de la același autor
Cum e bine să începem diversificarea alimentației la bebeluși
02 Aprilie 2011
Cât timp ne lăsăm copiii să se uite la televizor
09 Aprilie 2011
Când lăsăm copilul singur acasă?
19 Februarie 2011
Vărsatul de vânt la copii
05 Martie 2011
Sperma previne depresia la femei
19 Martie 2011
Ingrediente: 300 gr. paste în formă de fundițe, 175 gr. somon afumat, tăiat în fâșiuțe foarte subțiri, 2 morcovi mici, feliați foarte subțire, 200 ml smântână, 2 lingurițe muștar dulce, 1 lămâie mică, sare, piper, ulei de măsline
Mod de preparare: Puneți pastele la fiert, în apă cu sare și puțin ulei de măsline. Spălați bine morcovii și puneți-i la fiert. Puneți pe foc un vas, adăugați smântână, muștar și zeamă de lămâie și omogenizați, apoi opriți focul. Puneți pastele fierte și bine scurse într-un castron mare, adăugați morcovii fierți, somonul tocat, sosul de smântână și muștar și amestecați bine. Potriviți de sare și piper și serviți cât sunt fierbinți.
Mod de preparare: Puneți pastele la fiert, în apă cu sare și puțin ulei de măsline. Spălați bine morcovii și puneți-i la fiert. Puneți pe foc un vas, adăugați smântână, muștar și zeamă de lămâie și omogenizați, apoi opriți focul. Puneți pastele fierte și bine scurse într-un castron mare, adăugați morcovii fierți, somonul tocat, sosul de smântână și muștar și amestecați bine. Potriviți de sare și piper și serviți cât sunt fierbinți.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011