Concurs Penelope Cruz a devenit prima actriță din Spania care a primit o stea pe Walk of Fame

666
Penelope Cruz a devenit prima actriță din Spania care a primit o stea pe Walk of Fame - e561e26ac85a4b1da0176565a4827772.jpg
Penelope Cruz a devenit vineri prima actriță din Spania care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, informează Antena3.ro. Vedeta a mărturisit că nu va uita niciodată această zi. Nu numai din cauza emoțiilor, dar și pentru că i-a avut alături pe soțul ei, dar și pe unul dintre cei mai buni prieteni, Johnny Depp.

Cu zâmbetul pe buze și emoținată din cale afară, Penelope Cruz și-a primit ieri steaua pentru care a muncit atât de mult în ultimii 10 ani.

La ceremonie au venit fanii lui Penelope, soțul său Javier Bardem, dar și oamenii care i-au fost alături de când a ajuns în America. Iar Johnny Depp a fost doar unul dintre aceștia.

Cu această ocazie, actrița și-a adus aminte de primele gânduri care i-au trecut prin minte când a intrat pentru întâia oară în cetatea filmului.

Steaua care-i poartă numele este în apropierea sălii unde actrița s-a bucurat de un alt triumf pe pământ american: decernarea premiului Oscar pentru cel mai bun rol secundar, în 2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Salată de țelină
Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Prima strigare pentru vacanța de Paște
Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Diverse : În week-end nu se stă în casă
Pagina a fost generata in 4.5068 secunde