Peștii exotici și pisicile de Amazon, vedetele Acvariului Constanța

861
Peștii exotici și pisicile de Amazon, vedetele Acvariului Constanța - pisici-1437054094.jpg

Articole de la același autor

Situat în fața Cazinoului din Constanța, Acvariul reprezintă una dintre cele mai fascinante atracții pentru turiști. Peste 100 de specii de pești și viețuitoare marine care aparțin unor zone geografice diverse pot fi admirate, zilnic, între orele 9.00 - 20.00. 


Conform informațiilor furnizate de directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Adrian Bîlbă, noutatea acestui sezon o constituie superbele exponate ale râurilor amazoniene: cele 10 pisici de Amazon și cei 10 pești Arowana. 


Nu doar acestea sunt atracțiile Acvariului din Constanța, ci și alte zeci de specii: sepii, homar, bou de mare sunt doar o parte a exemplarelor care provin din Marea Egee, grație unui parteneriat încheiat de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii cu Institutul de Cercetare Marină din Iraklitsa, Grecia. Și speciile de pisică de mare, scorpia, dragonul de mare, steluțele de mare, căluțul, acul și ața de mare sunt prezentate vizitatorilor. Piranha, peștele cuțit, peștele înger, peștele lopată, peștele pisică, peștii exotici cu un colorit bogat îi vor cuceri pentru totdeauna pe vizitatori. 


Prețurile biletelor la Acvariu sunt 20 de lei (adulții) și 10 lei (copiii cu vârste între 5 și 18 ani). Copiii cu vârste sub 5 ani au acces gratuit. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Diverse : Invitație la o partidă de bowling!
Pagina a fost generata in 1.1024 secunde