Petrecere de două ore pentru aniversarea primului anișor

570
Micuțul vostru a împlinit un anișor și vreți să marcați momentul printr-o petrecere. În general, aniversările de un an sunt mai degrabă petreceri pentru părinți decât pentru bebeluș. Pentru a organiza o mini-petrecere la care să invitați copii, trebuie să țineți seama de câteva sfaturi.
Medicii spun că este indicat să nu prelungiți petrecerea mai mult de o oră și jumătate sau două, pentru că prichindelul vostru va obosi și va deveni agitat. Prea mulți oameni îl pot speria, astfel că este indicat să organizați petrecerea acasă, așa încât să-l puteți culca după intervalul de timp amintit. Puteți să-i organizați petrecerea și într-un loc special de distracții, dar respectați orele de somn ale prichidelului.
Pentru copiii invitați, să aveți la îndemână cât mai multe jucării, pentru a-i ține ocupați. Așa veți putea să-i supravegheați mai ușor, mai ales amplasând colțul de joacă într-o zonă asupra căreia aveți vizibilitate.
În ceea ce privește mâncarea, nu sunt necesare meniuri complicate, sunt suficiente câteva aperitive, fursecuri și sucuri naturale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7159 secunde