Juriul de la Hanovra a decis

Peugeot Bipper este cea mai bună autoutilitară din lume

2534
1
Peugeot Bipper a câștigat premiul "International Van of the Year 2009", în cadrul celei de-a 62-a ediții a Salonul Internațional de Autoutilitare de la Hanovra. De asemenea, modelul Peugeot Partner s-a clasat pe locul doi.
Bipper este produs în Turcia, la uzina de la Bursa, în colaborare cu grupul TOFAS și a fost conceput în parteneriat cu FIAT.
Potrivit oficialilor Peugeot, juriul a apreciat în mod deosebit originalitatea conceptului, dimensiunile compacte, volumul util optimizat, de până la 2,8 metri cubi, sarcina utilă de maximum 610 kilograme, ergonomia și manevrabilitatea.
De asemenea, și consumul redus (4,5 litri/100 kilometri și emisii de 119g CO2/km, pentru un motor diesel de 1,4 litri) a fost un element convingător.
"Gama de autoutilitare a Peugeot este una dintre cele mai tinere și complete din istoria mărcii, ceea ce ne permite să facem vânzări record pe piețele internaționale", spun reprezentanții constructorului francez.
Peugeot a mai câștigat acest premiu și cu alte ocazii, respectiv în 1995 pentru modelul Boxer, în 1997 pentru Partner și în 2008 pentru Expert.

Comentează știrea

costi
26 februarie 2012
peugeot

cea mai proasta autoutilitara este peugeot prefer aro in loc de peugeot, am avut peugeot si vroiam sa-i dau foc, dupa doi ani incepe sa cada si intr-un an il mai cumperi odata cu cheltuieli de reparatie,cele mai bune autoutilitare sunt cele fabricate in germania si aduse in tara de pe piata din vest, cele cumparate din romania sunt turcesti si sunt foarte proaste

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.781 secunde