Plajele au primit steluțe pentru curățenie

279
Plajele au primit steluțe pentru curățenie - 62e44187d92348c552952aa4bf152e90.jpg
Organizația ecologistă "Mare Nostrum" și Direcția Apele Române Dobrogea - Litoral au acordat steluțe celor mai curate plaje de pe litoral.
Plajele din nordul stațiunii Mamaia, dintre hotel Estival și hotel Vanghelis, porțiunea de nisip din apropierea terasei Space, din Neptun, dar și zona cuprinsă între piscina hotelului Oltenia, din Olimp și zona zero din Neptun au primit punctaj maxim și câte patru steluțe. Au mai primit patru steluțe plaja din Jupiter cuprinsă între hotelurile Capitol și Opal, porțiunea de nisip dintre hotel Silvia și Perla Venusului, dar și zona dintre plaja Diana și digul din Saturn. La polul opus se află plajele din Năvodari, situate între Campingul Marina Surf și Campingul Pescăresc, care au primit doar o stea. În competiția "Plaja mea e mai curată" sunt înscrise anul acesta 50 de porțiuni de nisip de pe litoralul românesc. Acordarea steluțelor s-a făcut în funcție de mai multe criterii.
Printre acestea se numără gradul de curățenie a plajelor, existența modulelor de colectare selectivă a deșeurilor, igienizarea toaletelor, a dușurilor și a surselor de apă potabilă, precum și amenajarea posturilor de salvamar. Nicio plajă nu a reușit să acumuleze punctajul maxim, echivalentul a cinci steluțe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 28 August 2009
Stire din Diverse : Se ieftinește litoralul românesc
Pagina a fost generata in 1.7151 secunde