Poliția a confiscat computerele unui blogger în cadrul investigației de furt a prototipului iPhone

157
Poliția a confiscat computerele unui blogger în cadrul investigației de furt a prototipului iPhone - 994bd481da4d594d50499cefdd0283d5.jpg

Articole de la același autor

Cunoscutul site gizmodo.com a anunțat săptămâna trecută că a plătit 5.000 de dolari pentru prototipul următorului model iPhone, pierdut de un inginer de la Apple într-un bar din Sillicon Valley, potrivit HotNews.ro. Apple a depus plângere la poliție, iar autoritățile au început investigația în cazul de furt al prototipului.
Jason Chen, unul dintre bloggerii de la Gizmodo, a declarat că poliția a venit cu un mandat de perchiziție pentru apartamentul său și i-a confiscat patru computere, două servere, un iPad și alte dispozitive. În mandatul de perchiziție, care a fost publicat pe Gizmodo, se menționează că în computere s-ar putea găsi atât fotografii cu prototipul pentru iPhone 4G, cât și detalii legate de cumpărarea acestuia și de Gray Powell, inginerul de la Apple care a lăsat prototipul în bar.
Gizmodo susține că a înapoiat prototipul după ce a primit o cerere oficială din partea companiei Apple, însă nu înainte de a dezasambla și de a nota detaliile dispozitivului.
Poliția locală a confirmat efectuarea percheziției, însă nu a oferit mai multe detalii despre investigație. De asemenea, Apple a refuzat să comenteze, scrie Reuters.
O nouă generație de iPhone urmează a fi lansată în această vară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 29 Aprilie 2010
Stire din Diverse : FaceCam1320, webcam de precizie
Luni, 26 Aprilie 2010
Stire din Diverse : Raport de 20 de ani la UDTTMR
Pagina a fost generata in 2.5373 secunde