Poți să ai un dormitor extravagant și cu bani puțini

474
Poți să ai un dormitor extravagant și cu bani puțini - 30iuliefonddormitordevis-1375186314.jpg

Articole recomandate

Oricine își dorește să confere dormitorului matrimonial un aer nou și sofisticat, însă renunță la ideea unor investiții din cauza problemelor financiare. Ei, bine, poți realiza un decor de vis în dormitor și cu mai puțini bani, recurgând la simple modificări de design sau de mo-bilier.

Cromatica - baza atmosferei intime

Lenjeria de pat fină, pernuțele moi îți pot asigura relaxarea și odihna după o zi grea de muncă. În plus, potrivit Click pentru femei, modelele florale aduc un plus de culoare, iar cele geometrice animă dormitorul. Pentru a le combina cu succes, asigură-te că modelele au aceeași culoare sau măcar nuanțe apropiate. Pentru a crea o cameră liniștitoare, care induce calmul, poți opta pentru nuanțe reci sau neutre. Dacă îți plac culorile luminoase, calde, e bine să știi că acestea induc optimism, energie și confort.

Nu renunța la perdele

Pentru ca să ai parte de un somn odihnitor în diminețile sau în după-amiezile de week-end, ferestrele din dormitor au nevoie de perdele și draperii sau storuri. Este clar că draperiile transmit eleganță, romantism, în timp ce storurile se potrivesc mai bine cu stilul rustic.

Mobilier ademenitor

Dormitorul tău îți va da ghes să lenevești mai mult dimineața și să te retragi mai devreme la culcare. Condiția este să faci loc și pentru alte piese de mobilier în afara celor dintr-un dormitor clasic. Un scaun și o masă laterală patului vor deveni un loc perfect pentru lectură, iar o masă prelungă și cu rotițe îți va permite să iei micul dejun în pat.

Dă strălucire camerei

Orice încăpere cu strălucire și sclipiri emană eleganță, romantism. Pentru un dormitor amenajat în acest stil, îndrăznește să alegi câteva oglinzi. Ele vor avea și scop practic, pentru că vor reflecta lumina, conferind încăperii lumino-zitate, dând și senzația de spațiu și de profunzime.

Farmecul decorațiunilor

Dai personalitate dormitorului tău dacă pe lângă mobilier și alte obiecte practice alegi și decorațiuni care să dea farmec acestei încăperi. Profită de peretele rămas liber deasupra patului sau de noptiere pentru a așeza tablouri și decorațiuni mici. Pentru perete, poți opta pentru trei obiecte mai mici, dispuse în linie sau la înălțimi diferite, ceea ce va arăta mai bine și ar fi o opțiune originală față de agățarea unui singur tablou mare.

Lucrurile tale și lucrurile lui

Dacă gusturile tale nu coincid cu ale partenerului, nu încercați reciproc să vă impuneți ideile. Mai bine decorați-vă camera, de exemplu, cu noptiere diferite, aspectul va fi inedit și extravagant.

Autocolantele

O altă soluție de mare efect o constituie autocolantele. Dacă nu-ți plac nuanțele simple și tânjești după un design extravagant, poți decora foarte frumos pereții dormitorului cu un autocolant modern, inspirat din natură sau cu diverse imprimeuri sau modele abstracte.

Iată deci suficiente trucuri inedite și destul de simple pentru deco-rarea dormitorului matrimonial, menite să-i magnetizeze pur și simplu pe proprietari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7233 secunde