Pregătește-te pentru Liberty Parade 2009, pe plaja dintre Venus și Saturn

303
Vino pe 18 iulie la cel mai tare eveniment dance al anului pe Liberty Parade Arena -plaja dintre Venus și Saturn, ediția a X-a. Cele mai mari nume ale muzicii dance din România și de peste granițe te așteaptă să vibrezi pe beaturile Liberty Parade.
Pe camioane vor mixa Christian Green, Emil Lassaria, Dan Ene, Vika Jigulina, Treitl Hammond, Paul Damixie, Sllash & Doppe și Carlos & Jasc. Pe scenă vor urca NTFO, Lucian Bărbulescu, DJ Andi & Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, DJ Optick, DJ Allen, DJ Raoul, Hermannstadt Collective, alături de cele două staruri internaționale, Ferry Corsten și Planet Funk.
Organizatorii nu au stabilit ordinea intrării pe scenă, dar vă promit un show de zile mari.
Anul trecut, ați avut parte de un mega show de lumini și sunet - 14 tiruri cu echipamente, 6 zile de montaj, o scenă cu aproape 70 de metri deschidere, ecrane gigantice de led, multe lasere, 3 camioane uriașe și peste 60.000 de oameni veniți ca să aibă parte de cea mai incendiară noapte a anului. Anul acesta, pregătește-te pentru un show și mai tare. Organizatorii au scos camioanele din garaj și le-au tunat special pentru tine.
Cât mai mulți party people sunt așteptați să dea tonul distracției, în costumații cât mai trăsnite, cravata la pantaloni scurți roz, accesorizați cu fluiere, ochelari de soare și freze multicolore, costume de baie, căști de motociclist, clăpari fără schiuri, evantaie și kimonouri, armuri medievale, multe fluiere și mâini în aer.
Imnul Liberty Parade este "Revolution" și este cântat de solista britanică Tara McDonald, zeița muzicii dance. "Revolution" este produsul echipei formată din DJ Optik, DJ Andi, Avi și Rudi de la Activ, cărora li s-au adăugat băieții de la Play & Win. Este pentru prima dată când producătorii imnului Liberty parade cooptează o artistă internațională.
Tara este cea care, alături de Axwell, a lansat uriașul succes de club "Feel The Vibe", a colaborat cu DJ-ul american Armand Van Helden la single-ul "My, My, My", cu David Guetta la smash albumul "Pop Life" (single-ul "Delirious"), cu greii muzicii electronice - Todd, Kenny Dope, Louie Vega, DJ Sneak și Terry Hunter la succesul "Get Down".
Din 2001 încoace, Liberty Parade înseamnă cel mai mare fenomen dance de stradă din România, cu multe camioane încărcate de decibeli produși de cei mai buni DJ ai momentului, zeci de mii de perechi de mâini "tăiate" de lasere multicolore în Liberty Parade Arena.
Intrarea la eveniment este liberă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8144 secunde