În stațiunea Mamaia

Prețurile pentru agrementul nautic "au intrat la apă"

1101
Prețurile pentru agrementul nautic
Turiștii care vin în concediu la mare pe final de vară se bucură de oferte speciale la toate sursele de agrement. Pentru a-și scoate măcar chiria și salariul angajaților, patronii centrelor de agrement s-au gândit să scadă prețul în timpul săptămânii sau să facă abonamente la distracție.

Cele mai multe baze de agrement din Mamaia țin prețurile mari doar în week-end, când vin mai mulți turiști.

10 minute de plimbarea cu schi-jetul costă 100 de lei în week-end, iar în timpul săptămânii, oferta este următoarea: plimbarea de 12 minute la preț de 100 de lei. O oră de adrenalină pe schi-jet în week-end costă 400 de lei, iar în timpul săptămânii - 350 de lei.

"Banana" este o altă "jucărie" a turiștilor dor-nici de distracție, mai accesibilă la preț. O plim-bare cu "banana" costă 20 de lei de persoană.

George, angajat al unei baze de agrement, se plânge, însă, că anul acesta treaba merge prost: "Mână largă la astfel de distracții sunt mai mult bucureștenii și gălățenii".

Cea mai ieftină distracție pe apă, care este și cea mai preferată, este plimbarea cu barca, pentru care plătiți doar 10 lei.

v v v

High Jumping este încă o variantă de a ieși din tiparul tolănirii la soare. Astfel, turiștii pot plăti 15 lei pentru o țopăială la aparatul mare și 8 lei la cel mic. Dacă distracția a meritat, atunci clienții pot profita de ea de zece ori. Abonamentul cuprinde zece ture și costă 60 de lei.

Alexandra COJOCARU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3274 secunde