Canicula, numai bună pentru litoral

Primul week-end cu adevărat aglomerat și… încins tare!

553
Primul week-end cu adevărat aglomerat și… încins tare! - mamaiavazutadesusturisti24-1310319002.jpg

Cu week-end-ul trecut mai  mult decât călduros, canicular de-a binelea, am intrat, oficial, în plin sezon estival.
Litoralul a fost luat cu asalt, la propriu, de zeci de mii de turiști, cărora li s-au alăturat și alte zeci de mii de constănțeni ce au profitat, la rândul lor, de zilele libere.
Doar în Mamaia, au fost cazați, la sfârșitul săptămânii trecute, în hoteluri, în jur de 23.000 de turiști, a precizat președintele Asociației Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală. Cifra românilor care au ajuns în această stațiune este însă, cu siguranță, cel puțin dublă sau chiar triplă, dacă ne gândim că mulți preferă pensiunile, vilele, gazdele de ocazie sau… rudele / cunoștințele, varianta cea mai ieftină.
Nu trebuie să uităm nici sudul litoralului, care s-a trezit, de asemenea, la viață. Week-end-ul care tocmai a trecut s-a dat startul adevăratei distracții, odată cu începerea caravanei Ofensiva Sudului, cu care alegorice, majorete, fanfară militară, clovni, animatori. Mii de turiști au fost ademeniți în această atmosferă de sărbătoare până la Venus, unde a avut loc o petrecere în aer liber, pe nisip, antrenată de DJ de la Radio ZU. În sudul litoralului, astfel de caravane se vor desfășura în fiecare sfârșit de săptămână.

Nici Mamaia nu s-a lăsat însă mai prejos, în ceea ce privește "viața de noapte". Cluburile din stațiune, mai mult sau mai puțin pretențioase, au fost arhipline, așa cum vor fi, de altfel, cel puțin până la sfârșitul lunii august.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4255 secunde