Printare intuitivă "one-touch", cu zece noi imprimante Samsung

251
Printare intuitivă
Samsung Electronics a dezvăluit în cadrul European Forum din Viena zece noi imprimante laser, special create pentru a oferi utilizatorilor o nouă experiență intuitivă, notează Agora.ro.
Utilizatorii doresc tehnologii care să le facă viața mai ușoară, așa că Samsung a integrat noilor imprimante o serie de funcții "one-touch", ușor de utilizat. Butonul Print Screen, prezent atât în cazul imprimantelor color, și în cel al multifuncționalelor, oferă consumatorilor o modalitate simplă și rapidă de a printa exact ce vizualizează pe ecranul PC-ului printr-o  simplă atingere. În plus, imprimantele multifuncționale încorporează și Navigation Key Ring, pentru a spori experiența intuitivă.  
Pentru a se integra mediilor de lucru wireless din ce în ce mai des întâlnite, în cazul modelelor color, prin simpla atingere a unui buton, stabilirea unei conexiuni wireless devine un proces rapid și ușor.
Noile multifuncționale încorporează, de asemenea, butonul one-touch Eco-copy. La simpla atingere a unui buton, utilizatorii pot printa, într-un mod economic, două pagini ale unui document pe o singură foaie de hârtie. Pe lângă reducerea consumului de energie, opțiunea Eco-copy reduce și cantitatea de hârtie și toner folosită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 25 Februarie 2010
Stire din Diverse : Olimpiada inteligenței artificiale
Marţi, 23 Februarie 2010
Stire din Diverse : Turism cu submarinul
Marţi, 23 Februarie 2010
Stire din Diverse : Camera cu vedere la Terra
Sâmbătă, 20 Februarie 2010
Stire din Diverse : Crap la cuptor
Pagina a fost generata in 2.1967 secunde