Turiștii sunt invitați să vină să lupte în arenele de paintball

Rambo de litoral

335
Rambo de litoral - 51aa0a41c57f3f62f43ff245a59ebe59.jpg
Pentru familiile venite în grup pe litoral (în special pentru băieți), una dintre cele mai tari distracții de vacanță o reprezintă partida de paintball. Vă veți simți mai ceva ca în filmele de commando și, în plus, aveți șansa de a vă "împușca" prietenii.

Fiți activi și în vacanță, nu vă limitați doar la banala plajă! Acesta este sfatul nostru pentru turiștii veniți în concediu la mare. Iar dacă vreți să-l întreceți în "vitejii" pe Rambo, e cazul să intrați în arena de paintball, să vă "mitraliați" amicii cu gloanțele de vopsea.
Paintballul se joacă în echipe, ce pot fi identificate prin banderole colorate. Echipele pot fi formate din 3-4, maximum 20 de jucători, iar fiecare se luptă să îndeplinească un obiectiv, similar celorlalte sporturi care au în comun mingea.
Dacă jucătorul este lovit și bila de vopsea se sparge în orice loc pe corpul sau pe echipamentul acestuia, rezultând o pată de vopsea, regulamentul spune că acest jucător este eliminat și imediat trebuie să iasă de pe câmpul de joc, îndreptându-se spre zona neutră.
Obiectivele sunt diverse și cuprind, printre altele, capturarea sau apărarea steagului, mergând până la eliminarea în totalitate a echipei adverse. Indiferent în care dintre situațiile menționate vă veți afla, jocul provoacă participanții atât fizic, cât și mental, ca o exercitare a istețimii atât de necesară victoriei.
Pentru a vă feri de incidente, respectați cu sfințenie regulile de siguranță. Participanții trebuie să fie echipați cu o mască pentru față / ochelari de protecție, la care nu trebuie să renunțe, indi-ferent dacă jocul se află în desfășurare sau nu.

Târâșul pe coate, neplăcut decât lovitura de "glonț"
Impactul provocat de o lovitură poate "pișca" pe moment, dar nu va accidenta niciun jucător care este protejat corespunzător. Bilele cu vopsea se vor sparge în momentul impactului și, în general, provoacă o durere ușoară. De cele mai multe ori, după ce un joc s-a terminat și sunteți la ora bilanțului, la "îngrijirea rănilor", veți constata că zgârieturile sau vânătăile sunt datorate salturilor și târâșurilor pe coate efectuate pe terenul de joc.
Cele mai bine dotate arene de paintball le găsiți la Constanța, dar și în vecinătatea orașului, în apropiere de Ovidiu sau Cumpăna. De asemenea, puteți intra în "războiul colorat" și pe terenul de la Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 August 2009
Stire din Diverse : Super party-uri la malul mării
Miercuri, 05 August 2009
Stire din Diverse : blitz
Pagina a fost generata in 1.6567 secunde