Reduceri de vacanță la CFR

406
Pentru al doilea an la rând, în perioada vacanței de vară, CFR Călători și MasterCard continuă campania de reduceri pentru biletele de tren achiziționate online și măresc valoarea discount-ului cumulat la 15%. Campania "Trenul înseamnă amintiri frumoase. Fă-ți altele noi și nu pierde timpul stând la coadă" durează până la sfârșitul lunii august, pentru orice destinație din țară.

Astfel, clienții care intră pe platforma www.cfrcalatori.ro și achită valoarea biletului cu orice card MasterCard sau Maestro beneficiază automat de o reducere de 15% din prețul de la casa de bilete, din care: 10% oferită de MasterCard, iar 5% este discount-ul CFR Călători, valabil pentru toate plățile online.

Discount-ul de 15% se adaugă eventualelor reduceri suplimen-tare, precum cele acordate stu-denților sau elevilor, cele de minigrup sau cele pentru biletele dus-întors.

Discount-ul de 15% se acordă indiferent de banca emitentă a cardului, de valoarea inițială a biletului sau de destinația din țară. Reducerea suplimentară pentru plata cu cardurile MasterCard și Maestro nu poate depăși 600 de lei per tranzacție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Iunie 2012
Stire din Cultură-Educație : Gata cu școala!!!
Pagina a fost generata in 0.2726 secunde