Renumiți artiști români pe afișul celei de-a doua ediții a Festivalului Mangalia

414
În perioada 10-15 august, proaspăt inauguratul Port Turistic de la Mangalia va găzdui cea de-a doua ediție a Festivalului Mangalia, un maraton de spectacole live la succesul căruia își vor da concursul zeci de artiști celebri într-un concept inedit și cu un nou decor.

După cum ne precizează organizatorii, pe scenă vor evolua nume sonore ale muzicii românești, în seri special pregătite pe tematici:

l Miercuri, 10 august, sub titlul "Talent fără frontiere", vor evolua artiști laureați la diferite concursuri muzicale naționale și internaționale: Bogdan OTA, Mihai Trăistariu, Nico. Recital: Luminița Anghel.

l Joi, 11 august: Radio Mix este un spectacol realizat în colaborare cu casele de discuri, în care sunt invitați cei mai în vogă artiști ai momentului: DJ Project, Connect R, Deepside Deejays, Fly Project și alții. Recital: Fragma.

l Vineri, 12 august: "De la Mangalia... cu dragoste!" va reuni melodii de dragoste în interpretarea celor mai cunoscuți artiști naționali: Angela Similea, Ovidiu Komornyk, Mirabela Dauer, Claudia Pavel, Raoul și mulți alții. Recital: BZN.

l Sâmbătă, 13 august: "Party pe mare" va fi o seară incendiară, în care spectatorii și telespectatorii se vor delecta cu cele mai diverse stiluri și ritmuri muzicale oferite de: Paula Seling, Tom Boxer, Anda Adam, Ellie White și alții. Recital: Loredana.

l Duminică, 14 august: "Mangalia în haine de Gală" este seara dedicată artiștilor câștigători ai diferitelor categorii muzicale stabilite de către organizatori și care se va încheia cu un recital al trupei IRIS.

l Luni, 15 august: "Hora Neamului", în ultima seară de Festival Mangalia vor fi reprezentate toate zonele folclorice ale României, luate individual, dar și în interpretare de ansamblu, pe grupuri de interpreți.

În fiecare dintre serile de spectacol, nu vor lipsi animatorii, momentele de interacțiune directă cu publicul din tribune și multe alte surprize. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Iulie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cine minte la Mangalia?
Pagina a fost generata in 0.3047 secunde