Rețete pentru pici
Ingrediente: 1 I apă, 400 g legume diverse, 10 g făină, 10 g unt (ulei), 1 gălbenuș de ou, sare, după gust.
Mod de preparare: Legumele se fierb și se pasează. După ce a fost strecurată, zeama se pune din nou la fiert. Separat, se prepară un sos alb din făină, simplă sau rumenită, care se diluează la rece cu puțină apă sau zeamă din supă și se toarnă apoi în supa care fierbe. Se continuă fierberea încă 15-20 minute, amestecând permanent, apoi se adaugă sarea și untul (uleiul) și se mai fierbe totul 1-2 minute. Când se servește, se adaugă gălbenușul de ou fiert și pasat, care se amestecă foarte bine în supă.
Mod de preparare: Legumele se fierb și se pasează. După ce a fost strecurată, zeama se pune din nou la fiert. Separat, se prepară un sos alb din făină, simplă sau rumenită, care se diluează la rece cu puțină apă sau zeamă din supă și se toarnă apoi în supa care fierbe. Se continuă fierberea încă 15-20 minute, amestecând permanent, apoi se adaugă sarea și untul (uleiul) și se mai fierbe totul 1-2 minute. Când se servește, se adaugă gălbenușul de ou fiert și pasat, care se amestecă foarte bine în supă.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010