Rețete pentru pici

194
Rețete pentru pici - 68be1ca8937357881a51275d977e77ea.jpg
Ingrediente: 1 I apă, 400 g legume diverse, 10 g făină, 10 g unt (ulei), 1 gălbenuș de ou, sare, după gust.
Mod de preparare: Legumele se fierb și se pasează. După ce a fost strecurată, zeama se pune din nou la fiert. Separat, se prepară un sos alb din făină, simplă sau rumenită, care se diluează la rece cu puțină apă sau zeamă din supă și se toarnă apoi în supa care fierbe. Se continuă fierberea încă 15-20 minute, amestecând permanent, apoi se adaugă sarea și untul (uleiul) și se mai fierbe totul 1-2 minute. Când se servește, se adaugă gălbenușul de ou fiert și pasat, care se amestecă foarte bine în supă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Diverse : Presenter nou de la Genius
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Diverse : Văd sunete! Sau aud imagini?
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Diverse : Pastila de natură
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Diverse : Prea puțin somn îi îngrașă pe copii
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Diverse : One woman show cu Mirela Pană, la Teatrul Agon
Pagina a fost generata in 1.985 secunde