Ofertă de vacanță pentru turiștii dornici de adrenalină

Saltul cu parașuta te face mai liber decât Di Caprio în Titanic

447
Saltul cu parașuta te face mai liber decât Di Caprio în Titanic - 5003a4ae7ba6a9b3f0eb6b463cf09aeb.jpg
De la o altitudine de 4.000 de metri, simți cum te atrage pământul cu o viteză de peste 50-60 de metri pe secundă, vântul îți vâjâie în urechi, iar apropierea solului te face să lăcrimezi. E clar, parașutismul este doar pentru cei fără frică.

Sunt doar 90 de secunde până jos, 50-60 de secunde de cădere liberă, timp în care viața ți se pare un simplu joc. A trecut așa de puțin timp și totuși ești atât de aproape de pământ. Totul se învârte de câteva ori, te oprești și ai un mic șoc... apoi se deschide parașuta, plutești.
Ai timp să te aduni și să începi să te bucuri de cer. Adrenalina te face să zâmbești. Cinci minute de zbor. Deasupra, totul este cuprins de liniște, îți poți aduna gândurile sau poți urla de fericire, poți pluti deasupra orașului ce se întinde la picioarele tale. Trebuie să te bucuri de aceste puține momente în care te poți simți liber.
Paradoxal, parașutismul nu este atât de periculos pe cât pare. Deși considerat sport extrem, riscul de a muri într-un accident de mașină este mai mare decât acela de a muri sărind dintr-un avion cu "o cârpă în spate". În plus, libertatea pe care ți-o oferă este cu mult peste ce ai întâlnit sau ți-ai imaginat până atunci.
Un lucru bun la acest sport: nu este prea căutat! Cei care încearcă parașutismul nu prea au explicații raționale: o fac din dorința de libertate, din curaj sau, pur și simplu, din curiozitate. Dar oameni care visează la zbor au fost și mai sunt, iar pentru visul lor avioanele încă se mai află pe cer.
vvv
Pentru a efectua un salt cu parașuta, nu vă trebuie cunoștințe complicate de fizică sau ma-tematică, dar sunt necesare motivația și voința. Puteți să urmați cursuri avansate pentru a deveni un sportiv parașutist sau puteți să optați pentru ofertele aerocluburilor particulare.
Dacă sunteți în vacanță pe litoral și vreți un simplu zbor de distracție sau doar de încercare, nu trebuie să faceți decât un drum până la aerodromul de la Tuzla. Prețurile sunt accesibile, iar condițiile de salt - foarte bune, ne asigură site-ul xtrem.ro.
Compania constănțeană are opt ani de experiență și oferă trei tipuri de activități în domeniu: salturi de antrenament cu parașuta individuală, salturi de agrement cu parașuta tip tandem și școala de parașutism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 August 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 2.1608 secunde