Secretele incendiare ale mogulului PLAYBOY, dezvăluite de un fost IEPURAȘ!

704
Secretele incendiare ale mogulului PLAYBOY, dezvăluite de un fost IEPURAȘ! - jeffrayner85764200-1352216139.jpg

Cea care îl desființează pe mogulul Playboy, respectiv Hugh Hefner, se numește Izabella St James, fost iepuraș. Aceasta l-a întâlnit pe Hefner în 2002, când a și fost invitată în vila acestuia. Alegerea "Regelui plăcerilor"- cum a fost supranumit Hefner de-a lungul timpului s-a dovedit neinspirată pentru el. Deoarece iepurașul Playboy cu pricina îl face praf, în cazul Izabellei alegerea dovedindu-se inspirată și aducătoare de profit, mai ales că a decis să își publice memoriile, scrie evz.ro, citat de realitatea.net.

Fostul iepuraș îl taxează crunt: "Am vrut să văd dacă Regele sexului este atât de priceput pe cât se spune, dacă știe ceva ce noi nu știm. Dar în dormitor nu făcea decât să stea ca un pește mort întins pe un pat.


De multe ori ne întrebam de ce se comporta așa. Totul este doar un show. El încearcă să vândă o fantezie încă din 1954". De asemenea, vila este departe de conceptul vândut în revistă, respectiv palat al plăcerilor:

 "Dormitoarele erau decorate simplu și cu piese de mobilier ieftine, iar condițiile oferite nu erau tocmai decente". Starleta mai recunoaște că majoritatea fetelor acceptau să locuiască în vilă, mai ales pentru că Hefner le făcea cadou diferite operații estetice, transmite aceeași sursă.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.518 secunde