Securitate sporită pentru iPhone, iPad și iPod

353
Securitate sporită pentru iPhone, iPad și iPod - 101849aad4f04337dfdc3db93f67a8c1.jpg
CoSoSys a lansat noua aplicație My Endpoint Protector pentru iPhone, iPad și iPod touch. Noua aplicație Software as a Service (SaaS - serviciu software) le oferă utilizatorilor de iPhone și iPad posibilitatea monitorizării și controlului în timp real a dispozitivelor portabile și prevenirea rapidă a pierderii și furtului de date, a furtului de identitate sau a infecțiilor cu viruși.
Dezvoltată pe baza soluției Web de securitate de tip "cloud computing", ce administrează toate computerele dintr-o rețea de firmă sau personală printr-o consolă online, protejând-o atât împotriva amenințărilor interne, cât și externe, generate de folosirea necorespunzătoare a dispozitivelor de stocare portabile precum stick-urile USB, camerele foto digitale, dispozitivele FireWire, telefoanele inteligente sau hard disk-urile portabile, noua aplicație le oferă același sistem bazat pe politici de securitate a datelor utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch.
Sarcini precum monitorizarea activității dispozitivelor portabile dintr-o rețea sau a stațiilor PC sau Mac individuale, permiterea sau blocarea accesului diverselor dispozitive și prevenirea eficientă a potențialelor breșe de securitate nu au fost niciodată mai ușor de îndeplinit. Aplicația permite îndeplinirea lor atunci când utilizatorii călătoresc, când participă la întâlniri de la care nu pot pleca sau atunci când le este imposibilă accesarea unui computer cu conexiune la Internet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 August 2010
Stire din Diverse : Mai mult Web 2.0 cu Check Point
Sâmbătă, 07 August 2010
Stire din Diverse : Google îngroapă Wave
Sâmbătă, 07 August 2010
Stire din Diverse : Lapte sănătos de la vacile clonate
Sâmbătă, 07 August 2010
Stire din Diverse : Limonadă
Pagina a fost generata in 1.7303 secunde