SERGIU NICOLAESCU rămâne la TERAPIE INTENSIVĂ

206
SERGIU NICOLAESCU rămâne la TERAPIE INTENSIVĂ - sergiunicolaescu-1357122916.jpg

Sergiu Nicolaescu rămâne internat la terapie intensivă, evoluția postoperatorie fiind ușor favorabilă, în concordanță cu suferințele preexistente și cu vârsta pacientului, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Spitalului Elias din București.

"Sergiu Nicolaescu este tot la terapie intensivă. Ținând cont de operațiile pe care le-a avut înainte și de vârsta sa, evoluția postoperatorie este mai lentă, dar favorabilă", au precizat sursele citate. Reprezentanții spitalului au mai spus că Nicolaescu a fost ridicat la marginea patului, este conștient și vorbește, însă, întrucât au persistat unele probleme respiratorii, a rămas sub supraveghere medicală continuă.

Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, a fost operat de peritonită, în 28 decembrie, la Spitalul Elias din Capitală, "în contextul afecțiunii digestive cronice benigne cunoscute", intervenția chirurgicală decurgând fără incidente, a anunțat unitatea sanitară, citează realitatea.net.

Sergiu Nicolaescu a fost operat pe cale laparoscopică, de către echipa chirurgicală a Spitalului Elias. "Intervenția chirurgicală a fost impusă de evoluția clinică din ultimele 24 de ore, în contextul afecțiunii digestive cronice benigne cunoscute", s-a arătat într-un comunicat de presă al Spitalului Elias. Potrivit reprezentanților Spitalului Elias, peritonita localizată cu punct de plecare apendicular a fost descoperită intraoperator și a fost rezolvată laparoscopic.

 

Citește mai mult...


 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2884 secunde