Sex special pentru vacanță!

145
Sex special pentru vacanță! - relatiebarbatcubani-1383688900.jpg

Articole recomandate

Când pleci în vacanță, îți propui să lași monotonia acasă și să te distrezi la maximum. Dar ce ar fi dacă ai proceda astfel și în ceea ce privește viața sexuală? Avem câteva sugestii pentru tine, care te pot ajuta să ai o vacanță cu adevărat fierbinte.

Îmbracă-te lejer

Cu cât îți este mai ușor să "scapi" de haine, cu atât ai mai multă libertate în ceea ce privește alegerea locurilor riscante pentru a face dragoste. Încearcă o rochie simplă, vaporoasă, împreună cu sandale cu toc și... renunță la lenjeria intimă. Bărbații sunt, pur și simplu, înnebuniți de această idee.

Suspans și adrenalină

Probabil că ai auzit poveștile referitoare la sexul în lift. Acum depinde numai de tine dacă aceasta rămâne o simplă fantezie sau chiar ai curajul să apeși butonul Stop al liftului. Ideea că faceți ceva nepermis și că ați putea fi surprinși eliberează valuri de adrenalină în trupurile voastre, ceea ce face ca aventura să fie extrem de palpi-tantă.

Surpriză, surpriză

Elementul surpriză are întotdeauna un efect extraordinar și reușește instant să elimine monotonia. Dacă veți parcurge cu mașina drumul către destinația de vacanță, ai o ocazie foarte bună de a-ți surprinde în mod plăcut iubitul. Propune-i un scurt popas într-un loc mai retras. Și dacă noaptea vă prinde pe drum, cu atât mai bine.

Fantezii de vacanță

Auzi din diverse și numeroase surse că partenerii de viață ar trebui să-și satisfacă reciproc fanteziile sexuale. În teorie sună bine, dar, așa cum se întâmplă adesea, cu practica este ceva mai dificil. De foarte multe ori, femeile sunt mai reticente în ceea ce privește punerea în practică a fanteziilor, chiar dacă partenerii lor de viață sunt foarte deschiși acestei idei.

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Încearcă ceva nou în intimitate
Marţi, 05 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Fă sex cu lumina aprinsă
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce înseamnă "open relationship"?
Marţi, 05 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Semne că ești  femeia perfectă
Luni, 04 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Prea mult sex, motiv de divorț
Pagina a fost generata in 2.2023 secunde