Sfaturi pentru un orgasm mai puternic

195
Trebuie mai întâi să te cunoști, să îți descoperi corpul, să înveți cum penisul, testiculele, prostata și mușchii pelvieni te pot ajuta cu excitarea sexuală. Trebuie să fii conștient de circulația fizică a bioenergiei (numită Qi în est) și trebuie să știi cum să o redirecționezi cu puterea gândurilor de la organele sexuale către alte părți ale corpului. 


Momentul critic este atunci când prostata se contractă. Asta e atunci când trebuie să aștepți sau să reduci stimularea pentru un moment. Poți, de asemenea, obține un anumit grad de control prin "îmbrățișarea" prostatei cu mușcii pubococcygeus. Aceștia sunt aceiași mușchi care permit controlul asupra urinei și animalelor să își miște coada.

Un lucru interesant pe care poate ți-ar plăcea să îl știi este că penisul înseamnă coadă în limba latină. Este foarte important să îți întărești acești mușchi prin contractarea și relaxarea sau oprirea fluxului de urină care este, de asemenea, cunoscut și prin termenul de exerciții Kegel.

Este recomandat și ca vezica să fie goală în timpul actului sexual. Respirația controlată, corectă și profundă din stomac este la rândul ei foarte importantă. Exercițiile regulate de respirație îți vor face automat respirațiile mai profunde. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1513 secunde