SHOW EROTIC la Balul bobocilor: Fotografiile, analizate de o comisie

299
1
SHOW EROTIC la Balul bobocilor: Fotografiile, analizate de o comisie - timthumb-1386174787.jpg

Articole recomandate

O comisie de la Universitatea "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu va analiza cazul unor fotografii cu tente pornografice în care ar apărea mai mulți studenți ai instituției, pozele fiind făcute la o petrecere privată organizată după Balul bobocilor, desfășurat la sfârșitul lunii noiembrie.


Mai multe fotografii cu tineri în ipostaze indecente, unii dintre ei aflându-se pe o scenă, într-un club, alături de două dansatoare aproape dezbrăcate sau chiar mimând acte sexuale, au fost publicate pe internet și în presa locală din Târgu Jiu, existând informația că pozele respective au fost realizate la o petrecere privată organizată după încheierea Balului bobocilor de la Universitatea "Constantin Brâncuși", anunță realitatea.net.


Purtătorul de cuvânt al Universității "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu, Andreea Văduva, a declarat, astăzi, corespondentului MEDIAFAX că o comisie de analiză de la unitatea de învățământ va stabili dacă persoanele care apar în fotografiile respective sunt studenți ai instituției și dacă în organizarea petrecerii private a fost implicată vreo asociație a acestora.


Comentează știrea

Silviu
5 decembrie 2013
Dar pe vremuri erau doar sfinti?

1)Niste idioti au postat pe net imagini de la o petrecere privata. 2)Pe vremuri,,la petreceri private,chiar daca nu existau cluburi si se faceau chiar in zone private,studentii nu citeau pasaje din Biblie si unii chiar se destrabalau mai tare decat cei de azi! Da,nu aveau camera foto pe atunci. 3) Marii moralizatori si sensibili de azi,si-o trageau prin boscheti,pe unde apucau si beau pe rupte, caci asta era marea distractie,socializau mai mult decat o fac internautii de azi,care stau mai mult cu boturile-n calculator sau cu ochii beliti pe telefoanele mobile,dand SMS-uri. 4) La televiziuni se fataie tot felul de stupizei si stupizele in chiloti si sunt numiti abuziv vedete,in timp ce niste studenti care se distreaza,macar de atata au parte in viata de la noi,caci si daca termina studiile,nu vor castiga cat japitele alea televizate si aplaudate,poate chiar si de cei ce-i critica acuma pe studenti.

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Balul Bobocilor șaguniști
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ce vedete vin la Balul Bobocilor?
Pagina a fost generata in 1.8734 secunde