Sibiul oferă aventură, premii și concerte

217
Sibiul oferă aventură, premii și concerte - 20090615brukenthal03-1342795922.jpg

Articole de la același autor

Până pe 10 august, dacă vă aflați în zona Sibiului, trebuie să știți că se defășoară evenimentul "Baroc Urban". Organizatorii îi invită pe călători să descopere și să fotografieze elemente baroce în orașul Sibiu. Cei care doresc să pornească în căutarea surprinderii barocului, vor fi însoțiți de animatori costumat cu rol de ghizi în descoperirea arhitecturii orașului. În afara aventurii propriu-zise participanții pot avea parte și de premii, care se vor oferi pentru cele mai reușite fotografii. După ce fotografiază cu pasiune și creativitate cele mai frumoase ima-gini ale elementelor baroc, participanții trebuie să încarce pozele pe site-ul Crispus, organizatorul concursului.

"Baroc urban vine cu o nouă abordare, care transformă simplul trecător în consumator de cultură, îl implică într-o manieră interactivă, originală și atractivă în redescoperirea Sibiului perioadei baroce, îl invită să exploateze și să (re)creeze epoca în care orașul a fost motorul cultural al Transilvaniei", ne conving inițiatorii evenimentului.

În aceeași zonă, a Sibiului, ca eveniment afiliat programului "Baroc Sibiu Update" va avea loc între 23 iulie și 4 august Festivalul Icon Arts. propune, în perioada 23 iulie - 4 august, o serie de concerte în sonorități baroce în acorduri de chitară dar și recitaluri de jazz, în spații emblematice ale Sibiului: Teatrul Gong, Sala "Thalia’’ a Filarmonicii de Stat, dar și in bisericile fortificate din Cisnădie, Cisnădioara, Biertan și Mediaș. Evenimentul este organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Exces Music.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.664 secunde