Simte-te de nota 10 într-un corp de nota 5

181
Simte-te de nota 10 într-un corp de nota 5 - simtetedenota10-1380630914.jpg

Articole recomandate

Pentru a te simți atractivă din punct de vedere sexual, nu trebuie să te transformi într-o ființă perfectă. Este de ajuns să ai intenții năstrușnice. Atitudinea, mai mult decât oricare alt criteriu, este ceea ce face ca o femeie să pară tentantă și provocatoare. Ți-am pregătit un ghid care să te ajute să te simți excelent mereu, ca și cum ai fi în pielea celui mai extraordinar corp din lume.

AȘA DA

Cere ceea ce îți dorești. Corpul tău nu este dotat cu indicatoare care să spună "Drum greșit. Se ajunge pe aici". De aceea, în pat este necesar să spui ceea ce îți place, unde ți-ar plăcea să te atingă, care sunt jocurile și po-zițiile tale preferate. Un compor-tament activ te va face să te simți senzuală.

Ridică standardele. Când vine vorba de activitatea sexuală, dacă vrei să te simți bine, trebuie să încalci regulile. Este singura cale de a te simți liberă, de a fi diferită, imprevizibilă și prin urmare fascinantă. Fă dragoste în lift, în casă cu draperiile desfăcute, permite-i să-ți facă poze goală. Nu e ușor să te abați de la reguli din cauza fricii și a reținerilor, de aceea multă lume se abține. Dar, fără îndoială, te va ajuta să te simți dezinhibată și seducătoare.

AȘA NU

Să faci pe plac. Mai bine, concentrează-te pe plăcerea ta. E cel mai bun compliment pe care i l-ai putea face unui bărbat. Va crea o atmosferă extrem de excitantă. Partenerului tău îi va plăcea să vadă că dai frâu liber dorințelor și asta îl va face să-și dorească să te satisfacă și mai mult. Corpurile voastre "vor lua foc" de atâta pasiune.

Prea "mămoasă". Foarte multe femei știu doar să transmită sensibilitate protectivă bărbaților ca și cum ar fi copii. Între așternuturi, fac tot posibilul să nu îi facă să se simtă inconfortabil, să nu le fie frig, să nu facă prea multe eforturi sau să nu sufere. Nu se gândesc prea mult la propria plăcere și orgasm, atât timp cât ei se simt bine. Și nimic nu este mai puțin erotic ca asta. Femeile materne sunt sensibile, amabile, dulci, dar nu excitante. Sub această atitudine se ascunde frica de a pierde controlul care nu va aduce nimic bun pe termen lung.

(Sursa: www.elle.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să îl dai gata la prima întâlnire
Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum vă armonizați dorințele sexuale
Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri sexuale incitante
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să flirtezi ca o "profesionistă"
Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Reinventează-te în trei pași
Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Monden : Roxana Nemeș: "Nu fac sex pe bani"
Pagina a fost generata in 1.6103 secunde